Розповідь про те, як мрії можуть стати реальністю ...

Завжди любила фотографуватися, грати на камеру, з дитинства - творча людина. Були цікаві різні покази fashion-індустрії, заглядалася на великих та ідеальних актрис.

Хотіла бути як вони з 5 років. Батьки віддали в місцеве модельне агенство, в ранньому дитинстві. Чітко пам'ятаю той день, я була найщасливішою на світі. Адже розуміла, що це маленький крок до моєї мрії! Почала помічати, що у мене непогано виходить, тому вирішила розвиватися далі в цьому напрямку. Я дуже старалася, мені хотілося все більше і більше навчаитися, постійно пізнавати щось нове.

Бажання і праця - дали свої результати. Сьогодні я працюю фотомоделлю - зйомки для каталогів модного одягу, участь в конкурсах краси. Без всього цього я вже не уявляю своє життя)

Але це не єдине моє захоплення ... ще я люблю фотографувати та займатись акторською майстерністю.

Часто не вистачає 24 годин на добу, бувають моменти, коли хочеться все залишити, але потім згадуєш навіщо ти це робиш. Бачу ціль не бачу перешкод;)

Вважаю, що секрет успіху полягає в тому що б бути самим собою, з добрим серцем і цінувати все, що маєш. Бачити красу навколо себе, створювати красу всередині себе. Любити своє життя, незважаючи на перешкоди і ніколи не здаватися. Мрію про мир.

 

Дякую за увагу.

З повагою, Анна Жученко.