ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА "МАМА І ТАТО НА РОБОТІ"

В рамках заходу компанії ЗНА «Лідер Електрик» присвяченого Дню захисту дітей підбито підсумки конкурсу дитячого малюнка «Мама і тато на роботі».
Для участі в конкурсі були запрошені діти співробітників компанії ЗНА «Лідер Електрик» без обмежень у віці, так як при оцінці конкурсних робіт на заключному етапі враховувався художній рівень робіт і відповідність творчого рівня віком автора.
Визначити переможців було дуже непросто, адже всі роботи були особливими і відрізнялися своєю барвистістю, оригінальністю і безпосередністю. Всі малюнки були відзначені в голосуванні, отримали безліч теплих відгуків та коментарів.
«Робіт багато, і всі вони різнопланові. Зробити вибір на користь трьох малюнків в різних вікових категоріях було дуже складно, кожен з них по-своєму унікальний і відображає бачення дитини про роботу батьків в ЗНА «Лідер Електрик» », - зазначила Чуйкова Лілія Олександрівна, член журі конкурсу.
Було прийнято рішення - нагородити всіх учасників конкурсу пам'ятними призами та походом в карамельну майстерню «LOL & POP», де всім учасникам, на майстер-класі, були відкриті секрети солодких перевтілень приготування карамелі.
Хлопці не тільки навчилися змішувати кольору і створювати з солодкої маси льодяники на паличці, а й принесли додому приготовані самостійно солодощі.
А хол ЗНА «Лідер Електрик» перетворився на справжню картинну галерею.